2 noiembrie 2010

Vanga si Nostradamus prezic ca in noiembrie incepe al Treilea Razboi

“In 2010 este debutul celui de-al treilea razboi mondial, care va incepe in noiembrie si se va termina in octombrie 2014. Se va desfasura, la inceput, cu arme conventionale, ca apoi sa aiba loc atacuri cu arme nucleare si chimice spre final”, a prezis Vanga.

Acelasi lucru l-a notat si Nostradamus, precizand ca ziua izbucnirii celui de-al treilea razboi mondial este 11 noiembrie 2010. Cei doi au ghicit viitorul omenirii pana prin anii 5.000.
Nostradamus (14 decembrie, 1503 – 2 iulie, 1566), pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist şi farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediţie a apărut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un cult. În literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor al tuturor marilor evenimente care se desfăşurau sau urmau să se întâmple în lume.
Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene, multe dintre ele au fost de-a lungul timpului intrepretate sau traduse greşit.
Nostradamus este o figură proeminentă a Renaşterii Franceze şi profeţiile sale sunt strâns legate de aplicarea Codului Bibliei cât şi a altor lucrări despre profeţii. Cel mai renumit cercetător al operei şi vieţii sale este românul Vlaicu Ionescu.
Vanga a prezis dezastrul de la Cernobil, caderea URSS, moartea printesei Diana
Vanghelia Gushterova cunoscuta simplu Vanga, a fost o femeie din Bulgaria care avea darul tamaduirii, dar si pe cel al clarviziunii. S-a nascut la 31 ianuarie 1911 in orasul Strumita din Republica Macedonia. La 12 ani a fost lovita de fulger. Socul a orbit-o, dar i-a adus si harul clarviziunii, ajungand sa prezica detaliat locuri, evenimente. In 1942, in urma casatoriei s-a mutat in Bulgaria nu inainte insa de a face prima prezicere in 1940. Atunci a descris cu lux de amanunte inceputul razboiului. De la aceasta intamplare Vanga a devenit tot mai cautata. Dupa venirea comunistilor la putere, Vanga a prezis locul si data mortii lui Stalin. Regimul a aruncat-o in temnita. A fost eliberata doar dupa moartea dictatorului rus. Apoi, pe la casa ei din orasul bulgar Rupite s-au perindat numerosi oameni, chiar si sefi de state. Vanga si-a prezis si data exacta a mortii. De pe patul de moarte le-a spus celor apropiati ca puteri similare cu ale ei are o fetita de 10 ani din Franta. A murit in 1996, la varsta de 84 de ani, prezicand chiar si ziua si ora propriei morti.
“Se spune ca dupa profetiile Vangai se ghida si Gorbaciov”, scria Pavel Pavlov, in cartea pe care i-a dedicat-o prezicatoarei. Au avut mare rasunet prezicerile exacte ale bulgaroaicei despre evenimentele de la Praga din 1968, dezastrul de la Cernobil, victoria Indirei Gandhi, conflictul din Osetia de Sud, Perestroika, moartea printesei Diana, caderea URSS-ului, scufundarea submarinului Kursk, atentatele de la World Trade Center. Omul de stiinta rus Iuri Negrebitki a spus ca encefalul Vangai era mobilizat pe cautarea de informatii exacte ca un computer. La baza prezicerilor statea capacitatea de a gasi rapid si eficient legaturi intre cauze si efect, era de parere omul de stiinta rus.
In 1942, Vanga a fost vizitata de tarul Bulgariei, Boris al III-lea caruia i-a spus sa tina minte bine data de 28 august. La 28 august 1943, tarul a murit.
A prevazut tragedia de la
11 septembrie 2001
In 1988, Vanga a facut urmatoarea declaratie: “Suntem martori ai unor evenimente decisive pentru planeta. Doi dintre cei mai mari conducatori ai pamantului si-au strans mana si au semnat, pentru a dovedi ca au facut primul pas pentru a ajunge la pacea universala. Dar va trece mult timp. Va curge inca multa apa…Va veni al Optulea (in grupul G8) si el va semna pacea finala a planetei”.
“Groaza! Groaza! Fratii nostri din America se prabusesc de la mare inaltime, injunghiati de moarte de ciocurile unor pasari de otel!” a prezis Vanga in 1989. Predictia a fost inteleasa abia dupa 11 septembrie 2001. Turnurile gemene WTC din New York s-au prabusit in urma atacurilor de la 11 septembrie 2001. Avioanele – pasari de fier. “Lupii vor urla in tufis” – in limba bulgara cuvantul tufis se traduce in engleza “bush”, deci tragedia se va produce in timpul presedintiei lui Bush sau a fost dirijata de cineva care se ascunde in spatele lui Bush. Aceasta predictie a lansat-o pe bulgaroaica in categoria celor mai celebri clarvazatori.
Conflict intre state pentru o fecioara
Alta profetie a Vangai este inceperea celui de-al treilea razboi mondial, in noiembrie 2010. “Razboiul va incepe in noiembrie 2010 si se va incheia in luna octombrie 2014. Razboiul va incepe ca unul obisnuit, local, apoi se vor folosi arme nucleare si apoi arme chimice, a prezis ea.
Specialistii in descifrarea scrierilor lui Nostradamus spun ca acesta ar fi prezis o serie de evenimente nefaste pentru anul 2010, printre care: inceperea celui de-al treilea razboi mondial in 11 noiembrie 2010 si va fi purtat cu arme nucleare, chimice si bacteriologice. Totul va porni de la “o fecioara a carei moarte este dorita de un conducator crud si setos de sange”, ceea ce va declansa un conflict intre doua tari mari, posibil Franta si Marea Britanie. Europa va avea disensiuni si cu SUA, iar in peninsula Crimeea sunt prezise alte lupte. Rezultatul razboiului va fi formarea unui imperiu. Aceleasi catrene vorbesc si de o catastrofa in Marea Neagra declansata de iesirea la suprafata, dupa un cutremur, a hidrogenului sulfurat. Romanul Vlaicu Ionescu, un interpret celebru al scrierilor lui Nostradamus, a decriptat altfel catrenele. “Europa va fi invadata de o coalitie arabo-chineza, iar razboiul va incepe la nordul si la sudul Marii Negre, ceea ce va afecta si Romania, insa nu foarte grav, pentru ca tara noastra, asa cum Nostradamus a spus-o in repetate randuri, este protejata de vointa divina.”
Romania are o misiune
divina planetara
Profetia Vangai despre Romania: “Romanii sunt oameni speciali si cu toate ca Dumnezeu i-a ales pentru o nobila misiune, din nefericire, multi dintre ei nu mai cred in valorile lor nationale. De aceea, daca acest mesaj – pe care am indatorirea sa-l transmit – le este adus de un strain, va fi mai bine primit de ei decat daca l-ar primi de la unul de-ai lor”.
Vanga nu avea copii, insa a avut multi nepoti din partea fratilor si a surorilor pe care i-a iubit mult si i-a ajutat. Dintre toti, cea mai apropiata de ea a fost Diana Radneva. Acestei nepoate i-a incredintat Vanga ultima si cea mai de pret profetie a sa: profetia despre Romania – o profetie despre rolul important al poporului roman in procesul de evolutie spirituala ce se va petrece in viitorul apropiat la nivelul intregii planete. Profetia a fost inregistrata pe banda de magnetofon.
“Eu sunt prea mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste care mi-a venit de Sus si care va trebui dezvaluita in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005. In cel mult o luna de zile, aceasta profetie sa fie dusa aceluia la care voi face referire aici. Daca nu se va putea ajunge la el, atunci sa fie data oamenilor din jurul lui. Sa va ajute Dumnezeu!
In bucuria acestei lumi, in Romania va fi Acela care a fost promis lumii. Intreaga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, minciuna va dispare. Primul care il va recunoaste, va fi poporul sau. Drept rasplata, va aduce acest popor pe inalte culmi ale desavarsirii din aceasta lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va calari un cal real, ci unul de fier pe care singur il va manui”. Este semnificativ faptul ca toate aceste profetii indica ca Romania are o misiune divina planetara.
“In 2018 trenurile vor zbura pe conducte de la Soare”, spune Vanga. Despre moarte ea spunea ca reprezinta doar o trecere intr-o alta dimensiune spatio-temporala.
Razboi chimic in Europa
Vanga a anuntat ca Statele Unite vor fi conduse de un presedinte de culoare, iar mandatul lui va incepe cu o criza economica majora. La alegerea presedintelui Obama, in 2008, Vanga a revenit in actualitate. Ea a mai spus ca “omul negru” va fi ultimul presedinte din istoria Americii, deoarece SUA se vor diviza in mai multe state independente.
In 2011, europenii ramasi in viata vor pieri intr-un razboi chimic pornit de musulmani. Viitorul prezis de Vanga continua cu o omenire bolnava de tot felul de cancere, iar in 2016, Europa va fi un continent lipsit de viata. Orbita Pamantului se va inclina prin 2023, peste 10 ani, calota polara se va topi, iar peste inca 10 ani, musulmanii vor conduce Europa, iar economia va fi infloritoare. Cercetarea va cunoaste inaltimi nebanuite. Se va crea primul om sintetic, iar pentru cei obisnuiti vor fi la discretie organe artificiale. In 2076, va domni din nou comunismul. Predictiile Vangai ajung pana in 5079, cand va fi sfarsitul lumii.

Niciun comentariu: